Projektek megvalósítása

Ügyfélközpontúság

Számunkra az együttműködés legfontosabb tényezője a hosszútávú ügyfélelédegettség. Munkánk során összhangot teremtünk az ügyfeleink személyre szabott kezelése és az általunk alkalmazott üzleti gyakorlat között.

Környezettudatosságunk révén a minimum amit tehetünk, hogy felelősséggel gazdálkodunk az energiával és szelektíven gyűjtjük a hulladékot az ISO 14001:2004 szerint.

Minőségbiztosítás

A projektek megvalósításánál a legoptimálisabb gyakorlatot választjuk annak érdekében, hogy közösen érjük el az elvárt eredményeket a lehetőségek, a prioritások és az ügyfeleink céljai szempontjából.

A felmerült igényeknek megfeleően kombináljuk a hagyományos és az agilis fejlesztési módszertant, mindazonáltal a már bizonyított módszertanokat preferáljuk, mint a SCRUM és az OpenUP. Támogató rendszerként az elismert Atlassian termékeket használjuk.

Természetesen a munkafolyamataink ellenőrzöttek, dokumentáltak és rendszeresen tanúsítottak az ISO 9001 : 2008 szabvány szerint.

Biztonság

A know-how és a bizalmas információk megosztása természetes része az IT projekteknek. Ezért mi már az első kapcsolatfelvételtől kezdődően felelősséggel kezeljük az adatbiztonságot és haladéktalanul értesítjük ügyfelünket, ha valamilyen kockázatot észlelünk.

Működésünk az ISO / IEC 27001 : 2013 szabvány szerint biztonsági szabályokon alapul és folyamatainkat rendszeresen tanúsíttatjuk.

Hatékonyság

Gyors szoftverfejlesztési eszközöket és technológiákat alkalmazunk, melyek révén ügyfeleink költséget takaríthatnak meg a projekt megvalósítása során, valamint ily módon csökkenhet az üzembe helyezés időigénye is. Az átlagos megtakarítás 30-40% között lehet. Ennek érdekében partneri kapcsolatot alakítottunk ki olyan cégekkel, mint a K2 vagy az IBM, és használunk nyílt forráskódú, open source termékeket is.

Technológia

A megfelelő megoldást ügyfeleink érdekeit szemelőtt tartva választjuk ki. Nem érdekünk új licenszek értékesítése, új technológiák bevezetése és költséges hardver és szoftver infrastruktúra kialakítása, hanem a rendelkezésre álló technológiákat használjuk. Ha a projekt megvalósításához nem adottak a technológiai körülmények, a konkrét célnak vagy az IT stratégiának megfelelőt javaslunk.