"A banki kintlévőség-kezelési projektekben 2011 óta partnerünk az uniCORE. Az együttműködés magas szakmai és szakértői szinten valósult meg. Partnerünk szakértői mindig segítőkészek, gyorsak és készen állnak arra, hogy megoldják a feladatokat és kezeljék a változtatási kérelmeket vagy a problémás helyzeteket. A hozzáértésük és készségeik segítségével sikeresen tudják az üzleti folyamatokat hatékony informatikai megoldásokká alakítani.

Az együttműködésünk az uniCORE-ral egyértelmű előny a mindennapi munkában és valódi hozzáadott értéket képvisel a szoftver megoldások piacán."

Ing. Adriana Bertóková, Head of Collection Department, Sberbank Slovakia, a. s.

"Az uniCORE több különböző fókuszú projektet valósított meg a Sberbank Szlovákiánál. A közösen elkészített specifikációval összhangban lévő projekteket általában jól fogadták a felhasználók. Ami viszont sokkal fontosabb, mint egy sikeres projekt végrehajtása, az az, hogy ez a hosszú távú jó együttműködés a kölcsönös bizalmon, a hibamentes működésen és SLA-k betartásán alapul."

Ján GRUJBÁR, CIO, Sberbank Slovakia, a. s.

"A végrehajtási folyamatunk automatizálásán dolgozunk együtt az uniCORE-ral. A tapasztalatok alapján csak ajánlani tudom az uniCORE-ral való együttműködést. Különösen értékelem a professzionális és rugalmas hozzáállásukat."

Roman ŠEBO, CIO, OTP Banka Slovensko, a. s.